Μηχανικοί και Ευκαιρίες Εργασίας

Εθελοντική αναζήτηση ευκαιριών από μηχανικούς για μηχανικούς

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΔΗΓΙΕΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ζητούνται εθελοντές για την ενίσχυση του blog !

Από τον Ιούλιο του 2011, το παρόν blog συνεχίζει αυτόνομα (*)  την εθελοντική προσπάθεια ενημέρωσης για ευκαιρίες που αφορούν μηχανικούς, καθώς η κρίση και η αναγκαιότητα για αναζήτηση διεξόδων από την υποαπασχόληση και την ανεργία  το καθιστούν χρήσιμο εργαλείο, όπως αποδεικνύει και η αναγνωσιμότητά του (περισσότεροι από 200 ξεχωριστοί χρήστες την ημέρα).

Για την αναβάθμιση του «ΕΣΠΑ και Μηχανικοί» καλούνται να συμβάλουν εθελοντικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι μηχανικοί με ενημέρωση, πληροφορίες, προτάσεις, ιδέες, καλές πρακτικές κλπ, μη διαφημιστικού περιεχομένου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εεκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα παρακάτω e-mails και γιατί όχι, να συνδιαμορφώσουμε το χαρακτήρα του blog .

Για να παρακολουθείτε τα νέα που δημοσιεύονται στο blog αρκεί να δηλώσετε το mail σας στo «Ενημέρωση με e-mail (Αρχική σελίδα -πάνω δεξιά )

Στις σελίδες του Blog προβάλλονται πάγιες πληροφορίες για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Οι σελίδες δημιουργούνται μόνο από τους διαχειριστές.

Στα άρθρα προβάλλονται θέματα επικαιρότητας ή πληροφορίες και ερωτήματα των επισκεπτών. Τα άρθρα μπορούν να δημιουργηθούν από όλους τους εγγεγραμμένους χρήστες και αφορούν σε νέα θέματα.

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο ερώτημα, διαφωνία ή οτιδήποτε άλλο που αναφέρεται σε κάποιο δημοσιευμένο κείμενο,δεν είναι ανάγκη να εγγραφείτε αλλά αρκεί να συμπληρώσετε το email σας. Επιλέξτε «Σχόλια – Υποβολή απάντησης».  Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να απαντήσετε και σε κάποια υφιστάμενη απάντηση κλπ.

Για να δημοσιεύσετε νέο άρθρο, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο Blog. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εγγραφείτε στο http://wordpress.com/signup.  Στη συνέχεια, να μας ενημερώσετε ότι θέλετε να εγγραφείτε στο espaengineers (στην πιλοτική φάση που βρισκόμαστε δεχόμαστε περιορισμένο αριθμό χρηστών).  Μπορείτε όμως να μας στείλετε ένα νέο άρθρο για να το δημοσιεύσουμε εμείς, με το όνομά σας ή όχι, όπως επιθυμείτε.

Αν δημιουργήσετε ένα άρθρο, φροντίστε να το εντάξετε σε κάποια κατηγορία πχ στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα που αφορά (επιλέγετε από το μενού «κατηγορίες» στο πάνω δεξιά μέρος της σελίδας συγγραφής άρθρων)

Για την επικοινωνία σας με το blog χρησιμοποιείτε τα e-mails:

akontΑΤtee.gr     Όπου ΑΤ θα βάλετε @ (Για λόγους αποτροπής spamming)

* Το συγκεκριμένο blog ξεκίνησε εθελοντικά το Μάρτιο του 2008  με πρωτοβουλία της  «Ομάδας δράσης για το ΕΣΠΑ» του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΤΕΕ),  ώστε οι Έλληνες μηχανικοί να ενημερώνονται, να συζητούν, να κρίνουν και να αξιοποιούν τις δυνατότητες  που προσφέρει το ΕΣΠΑ και άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα για την απασχόληση και την παραγωγική ανάπτυξη της Χώρας. Από τις αρχές του 2011 η Ομάδα δράσης και το blog λειτούργησαν άτυπα και  τελικά αδρανοποιήθηκαν. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν θέλετε να δείτε τη δραστηριότητα της Ομάδας πατήστε Εδώ