Μηχανικοί και Ευκαιρίες Εργασίας

Εθελοντική αναζήτηση ευκαιριών από μηχανικούς για μηχανικούς

Ψαξτε μονοι σας !

Αν και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε το ΕΣΠΑ και Μηχανικοί να είναι έγκαιρα και έγκυρα ενημερωμένο, δεν μπορούμε να καλύψουμε πλήρως όλη την πληροφορόση που έχετε ανάγκη.

Για αυτόν τον λόγο, σας προτείνουμε τις παρακάτω πηγές πληροφόρησης για να αναζητάτε μόνοι σας πληροφορίες για το ΕΣΠΑ. Ευελπιστούμε ότι, αν βρείτε πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους μηχανικούς και δεν τις έχουμε, θα τις αναρτήσετε με σχόλιο ή θα μας τις στείλετε στο e-mail: fotisxΑΤcontedu.ntua.gr.

α. Προσκλήσεις προκηρύξεις από την επίσημη ιστοσελίδα www.espa.gr

β. Τα νέα του  ΕΣΠΑ από την επίσημη ιστοσελίδα www.espa.gr

γ. Διαχειριστικές Αρχές Προγραμμάτων, Υπουργεία κλπ

δ. Ενδιάμεσοι φορείς των διαφόρων Προγραμμάτων

4 Σχόλια to “Ψαξτε μονοι σας !”

  1. κικη said

    Θα έλεγα ότι φταίνε αμφότεροι.
    Η μεν που απαξιεί τους θεσμούς, για αυτονόητους λόγους
    και
    το δε γιατί δεν πίεσε όσο έπρεπε ώστε να παίξει το ρόλο του και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται- αμφισβιτούνται-υποβαθμίζονται τα πτυχία μας σήμερα.

  2. leftengineer said

    Έτσι ακριβώς. Άρα το συμπέρασμα είναι ότι φταίει το ΤΕΕ γιατί δεν κατάφερε να παίξει το ρόλο που του αρμόζει. Προφανώς δεν φταίει η κυβέρνηση που απαξιώνει τους θεσμούς. Το ίδιο θα συμβεί αν περάσει το ασφαλιστικό, το φορολογικό και οι μειώσεις των αμοιβών. Θα φταίει το ΤΕΕ που δεν κατάφερε να παίξει το ρόλο του. Ή μήπως κάνω λάθος;

  3. κικη said

    Επομένως, συνάδελφοι, το ΤΕΕ δεν κατάφερε να παίξει τον ρόλο που του αρμόζει, δηλαδή του Επιστημονικού Συμβούλου σε τεχνικά θέματα.

  4. Χ.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ said

    Αναλυτικότατο και χρήσιμο για όλους και ιδιαίτερα τους νέους κυβερνώντες το άρθρο του συν. ΚΟΜΝΗΝΙΔΗ στο τεύχος 2556 του ενημερωτικού δελτίου. Αν άκουγαν κάθε φορά οι ιθύνοντες το ΤΕΕ ως σύμβουλό τους δε θα ήμασταν στο σημερινό θλιβερό σημείο του ουραγού σε πολλά, όπως π.χ. στο ζήτημα της εξοικονόμησης ενέργειας, που όλοι λένε πως πρόκειται για το μεγαλύτερο ενεργειακό κοίτασμα της χώρας ενώ το ΤΕΕ από χρόνια έχει διατυπώσει στρατηγικό σχέδιο.

    Με την ευκαιρία θα ήθελα τη συνδρομή σας στο ξεμπλοκάρισμα των γνωστών 13 ΠΚΣΑ που επιλέχθηκαν εδώ και 2 και πλέον έτη, είναι οριμότατες προτάσεις για απορρόφηση κοινοτικών πόρων και κανένας δε συγκινείται. Ανάμεσα σε αυτά και το ΜΙΚΡΕΝΕΡΓΕΙΝ για την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των καταστημάτων λιανικής.

    Με εκτίμηση Χ.Χρηστίδης Μ-Η ΕΜΠ τ Δ/τής ΔΕΗ ΔΣ Ελληνικής Επιτροπής Φωτισμού

Σχολιάστε