Μηχανικοί και Ευκαιρίες Εργασίας

Εθελοντική αναζήτηση ευκαιριών από μηχανικούς για μηχανικούς

Κατάρτιση σε Πράσινα επαγγέλματα κ.άλ.

Posted by fch στο Φεβρουαρίου 18, 2009

Ενημέρωση 6-9-2011

Κατάρτιση νέων ή ανέργων μηχανικών στα πράσινα επαγγέλματα

Στο πλαίσιο του Ε. Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ» δημοσιεύθησαν τα τεύχη προκήρυξης για τους Ανοικτούς δημόσιους διεθνείς διαγωνισμούς  με κλειστές προσφορές και κριτήριο επιλογής την πλέον συμφέρουσα προσφορά για την επιλογή Αναδόχων των πράξεων

Κατάρτιση ανέργων σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης με υποχρεωτική απασχόληση σε θέσεις συναφείς με θέματα αειφόρου περιβαλλοντικής διαχείρισης (πράσινα επαγγέλματα)

Αντικείμενο των πράξεων αποτελεί η υλοποίηση προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης για 7.500 ανέργους με υποχρεωτική – εγγυημένη απασχόληση από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, σε εκπαιδευτικά αντικείμενα που αναφέρονται σε ειδικότητες σχετικές με την αειφόρο περιβαλλοντική διαχείριση, δηλαδή «πράσινα επαγγέλματα» προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Κατάρτιση ανέργων σε πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης με υποχρεωτική απασχόληση σε θέσεις συναφείς με θέματα τουρισμού

Αντικείμενο των πράξεων αποτελεί η υλοποίηση προγραμμάτων Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Κατάρτισης για 3.600 ανέργους με υποχρεωτική – εγγυημένη απασχόληση από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης, σε εκπαιδευτικά αντικείμενα που αναφέρονται σε ειδικότητες σχετικές με τα τουριστικά επαγγέλματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Advertisements

2 Σχόλια to “Κατάρτιση σε Πράσινα επαγγέλματα κ.άλ.”

  1. eleonti said

    Είμαι άνεργη γυναίκα 55 χρονών ενάμισι χρόνο εγγεγραμμένη στα μητρώα του ΟΑΕΔ και επιθυμώ να πληροφορηθώ πότε θα γίνουν σεμινάρια κατάρτισης σε πράσινα επαγγέλματα για ανέργους.

  2. mechcon said

    Η συγκεκριμένη προκήρυξη περιλαμβάνει μια καλή περιγραφή του άνεργου μηχανικού ο οποίος έχει κάνει έναρξη επαγγέλματος. Η παρέμβαση του ΤΕΕ έπιασε τόπο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: